Thomson Rossi Office
  • Location Adelaide, South Australia
  • Client Thomson Rossi
  • Completed 2010
  • Budget $0.4M

 

Our own city based office studio is a prime example of effective adaptive re-use, converting a 1950’s factory and showroom into a contemporary office environment. The main ground floor studio area provides an open, flexible workstation layout, taking full advantage of the existing south facing skylights. The existing roof fabric was removed and replaced with a highly insulated roof cladding and ceiling system. New skylights incorporate high performance comfort plus glazing with automated awning windows linked to air-conditioning controls with fresh air over-ride. The completed conversion achieved a 5.5 NABERS Energy Rating (6 = Market Leading Performance) and continues to provide a rewarding work environment for our staff.

  • Location Adelaide, South Australia
  • Client Thomson Rossi
  • Completed 2010
  • Budget $0.4M
Awards
  • CitySwitch Signatory of the Year for South Australia Award from the Adelaide City Council 2012.
Read More Read Less Close Close